Herretur til Haugesund 4-6. juni - FULLBOOKET!

Klikk for stort bilde Turen er nå fullbooket!
Herrekomiteen i Sotra golfklubb inviterer til golftur, i år som i fjor har vi valgt å satse på en lokal tur til Haugesund. Det blir avreise fredag morgen med spill på Sveio Golfpark kl 12.00. Det blir overnatting på Scandic Maritim i Haugesund, her er det bestilt 24 enkle rom. Lørdag blir det en runde på Haugesund golfklubb, med start ca kl 12. For de som vil spille 9 eller 18 ekstra hull her er det mulig da det er heldags greenfee på banen. Dette ordner vi eventuelt når det nærmer seg. På returen søndag spiller vi siste runde på Sveio.

Alle må ordne egen transport.

Prisen for turen blir 3.500,- som inkluderer 2 netter i enkeltrom, frokost, 3 runder golf og middag lørdag.

Vi antar at vi fortsatt må forholde oss til noen restriksjoner ifm covid-19 i juni, så alle deltakere må forholde seg til eventuelle regler som følge av dette. Av samme grunn er det kun bestilt enkle rom på hotellet og ingen felles transport. Førstemann til mølla gjelder da det er uvisst om vi eventuelt får utvidet antallet.

Påmelding innen 20. mai til Øyvind på e-post oyvind@pontebolig.no

OPPDATERING:

Det gikk unna med påmeldinger og turen er fullbooket!

Herrekomiteen