Harald Buene er tilgjengelig for protimer hver fredag i sommer og utover høsten

Harald Buene, PGA Coach - Klikk for stort bilde Harald Buene (52 år) voks opp i Norheimsund. Han har sidan 2000 vært svært delaktig i oppbygginga av  Sandane golfklubb.

I 2006 gjekk han sitt første trenarkurs i regi av NGF. Da NGF vedtok å lage ein trener stige i 2012, var han klar for nye utfordringar og deltok på trener 1 kurset året etter. Dette med tanke på å  gi eit betre tilbod for dei lokale spelarane på Sandane.

I år starta han på PGA Coach utdanning som er på Høgskolen på Elverum. Utdanninga er ny dette året og er ein vidare utvikling av trener 3 utdanninga som NGF hadde tidlegare.

Sidan starten av 2013 har han jobba med junior treningane, ivaretakelse av nye golfarar og instruksjonar av etablerte golfarar.

No gleder han seg til å hjelpe og spre glede blant golf spillere på Sotra Golfklubb.

Dere kan booke time hos Harald ved å ringe klubbhuset, 415 41 084. Harald er tilgjengelig hver fredag i sommer og utover høsten.