Aktuelt

Magnus Helland, Gunnar Grytaas og gebursdagsbarnet, Roar Von Osten Nordvik, tok seg en kjapp golfrunde i dag i finværet.  På hull 6, par 3 - 110m, slo Magnus ut med sitt 7'er jern. Ikke noe perfekt slag, men en lav en som til slutt rullet rett i hullet. Det var ingen som såg at den gikk i hullet, men da ballen ikke var å se på greenen eller bak greenen, var det bare å se i hullet. Og der var ballen.

Gratulerer! Vi ser frem til velkomstdrinken på klubbfesten :-)

Hei alle sammen.

Da er vi endelig i gang og den nye Damekomiteen fikk hatt sitt første møte onsdag den 6. Mai. Den nye Damekomiteen er;

Kari, Linda, Turid, Lene, Merethe og Tonje. Kontaktinformasjonen til oss finner dere her på hjemmesiden;

Damekomiteen har planlagt en tur for Damegruppen som vi vil gjennomføre helgen den 26-28 juni. Turen går til Haugesund med overnatting på Maritime Scandic Hotell og golfspill på Haugaland Golfklubb. For mer informasjon se vedlagt invitasjon😃

Med vennlig hilsen Damekomiteen
Kari, Linda, Lene, Turid, Merethe og Tonje-Christin

Vår årlige Sverige turnering blir 15. og 16. juli på Kongsberg i Norge.

Alle er velkomne til å delta, til nå er det 20 stk som er påmeldt.

Interesserte kan ta kontakt med Ole Magne Glesnes på 93241900.

Haugaland Golfklubb og Hotel Scandic Maritim i Haugesund
den 18 – 19. Juni 2019

Felles trening begynner neste onsdag, der er 3 tider man kan velge. Fredag er det også felles treninger, der er det 2 tider man kan velge mellom. Felles treninger vil gå over 4 uker, der vi ser på chipping, pitching, øvelser og lange køller. Koster 150 kr per person per gang.

De skal være åpen for alle.

Påmelding til Marc - marc.pro.rogers@gmail.com

Turneringene følger NGF sine regler for Korona- lukkede- klubbturneringer.

Viktig at alle som deltar i turneringene leser retningslinjene fra NGF.

Seniorkomiteen informerer at den faste torsdagsturneringen for senior herrer og damer, starter med første runde på torsdag den 7.mai.
Vi gjennomfører turneringen iht. de smittevern regler som NGF og klubben har, og det er viktig å lese turneringsinfo når du melder deg på. Alle seniorer +50: Velkommen og vi gleder oss til å være  gang – turneringen er lagt ut og åpen for påmelding i Golfbox.

Seniorkomiteen.

Fredag 8. mai starter vi opp igjen med Golf Grønn Glede kl 11.00 – 13.00 på pitchput- banen.

Kr. 100,- per person.

Vi følger anbefalingene fra FHI.

Kurset går over 2 dager (lørdag kl. 9-15 og søndag kl. 9-15), og vi deler dagene med en felles pust i bakken hvor klubben spanderer lunsj. Kursholdere benytter lunsjen til å gjennomgå praktisk informasjon til deltakerne.

"Prøv golf" kurs 4:    9. - 10. mai 2020 - Fulltegnet!
"Prøv golf" kurs 5:  23. - 24. mai 2020
"Prøv golf" kurs 6:  30. - 31. mai 2020

Kveldsrunde med Rune Woldseth i går. Hadde ett høyt, flott utslag på hull 3 med 7'er hybrid, som jeg tenkte ble for langt. Jeg forstod lite da Rune snudde seg og gav meg en klem. Han såg at ballen landet 3-4 meter før koppen og at den trillet i.