Aktuelt

Det er stor aktivitet om dagen og Sotragolferne imponerer rundt omkring i regionen.

Gjennom sesongen har flere av herrene deltatt på regiontour og hevdet seg godt. De to siste turneringene er spesielt imponerende ettersom det ble spilt på henholdsvis Fana og Meland under krevende forhold.

På Fana, ble første dag avlyst på grunn av for mye regn, men med vanskelige forhold søndag imponerer Eirik Hansen Skjold med en runde på -1 og en klar førsteplass, også Even S. Røsæther leverte en flott runde på +5 og 3. plass.

Seniortorsdag 15. august, slo Finn Oddvar Nilsen Hole in One på hull 6
Hullet er 110 m, par 3 og han brukte en hybrid.

Det ble en vellykket turnering, selv om det bøttet ned det meste av tiden. Trøsten var at regnet datt rett ned og  temperaturen var bra.

36 deltakere stilte til start. Vi spilte begge baner. To og to på lag.

Etter en liten regnefeil, er det endelige beløpet som er innsamlet til PINK CUP Kr. 211.186,-

Totalt har Sotra Golfklubb samlet inn siden 2011 kr. 1.475.878.Det er beløp vi kan være stolte av!

Andre ble til slutt nr 6 i junior NM på Arendal & Omeng golfklubb.André var best de to første rundene og gikk ut lederball fredag.Kjempe bra turnering av André igjen! Sotra Golfklubb er stolt av deg!

Forberedelsene til årets NM har vært utrolig gode.

Etter en fin oppkjøring med lag-NM for herrer, der laget tok en fantastisk 4.plass og beholdt plassen i 1.divisjon, gikk turen til årets andre Nordic League-turnering på Borre Golfklubb. Etter to gode runder og +2 totalt, var han ikke mer enn 2 slag fra cuten og med en ny erfaring rikere. For å holde momentet oppe, ble André værende i Oslo for å trene og spille denne uken.

Følg Sotra GK i Lag-NM i helgen.Herrer spiller 1.div på Utsikten, Damer spiller 2.div i Sandefjord.

Leaderboard herrer.     Leaderboard damer.

Det endte med fin 4. plass både til herrene og damene i lag-NM

Onsdag kl 0820 starter årets NM for lag og kl 08:50 starter jentene. Endelig klarer Sotra å stille jentelag til NM. Håper de over tid kan kopiere Stine, Celiann og Julie (som vant 2 div og 1.div).

Vårens kursdatoer er publisert. Første mulighet er et helgekurs fredag 22.mars.