Golfskole sommer 2021

Hei alle juniorer!

I uke 25 skal Sotra GK ha golfskole for barn mellom 8 – 16år. Golfskolen er for alle, de som spiller/trener og de som har nettopp begynt eller vil komme i gang!

Fokus er å har det gøy med golf. Litt forskjellige øvelser og golfspilling på begge baner for de som har golfkortet. Bading, grilling blir det også

Pris – 1.100kr pr pers, inkludert varm lunsj

Påmelding – solrunn.benjaminsen@gmail.com

2021 Srixon Tour Sandefjord

Etter fantastisk og spennende spill ble det til slutt en flott 2 plass på Sander (med -9 totalt etter 3 dager) på Srixon Tour Sandefjord.

Julie misset cuten med ett slag i jenter (15) klassen.

Herredag mandager, damedag tirsdager og seniordager torsdager.

Koronaregler er her fortsatt. Vi må derfor starte fortløpende. Premiering blir det  i ettertid.

Påmelding i Golfbox.

Hole in one,  hull 2 .Steinar Olsnes. Rett i koppen med 8 jern

Hole in one,  hull 2 .Steinar Olsnes. Rett i koppen med 8 jern

Er du ny i golfen og trenger tips og triks? Da er det bare til å melde seg på.

Hva skal vi lære? Nærspill, bunker og putting.

Når? Tirsdager kl 1900-2030. Datoer: 1/6, 8/6, 15/6, 22/6 og 29/6.

Hvem? Damer og herrer mellom 20år og 35år.

Pris? Kr 300,- for alle 5 gangene.

Påmelding til Klubbhuset på tlf 41541084.

Narvesen Tour Voss 2021

7 Sotra juniorer var med på Narvesen Tour på Voss i pinsen.

Søndagen var det trening på tvers av klubbene med Donovan Goosen. Mandag var det turnering i fint vær på en flott bane.

Mix 16-19 år klassen  1. plass Marius Marthinussen - 6

Mix 13-15 år               1. plass Mathilde Sandvik - 3

Gutter  13-15 år          2. plass  Nicklas Knarvik  - 5

3. plass  Marius Ulvenes Kleppe - 2

13. plass  Sander Vallestad  + 13

Jenter 13-15 år.           3.plass    Julie Ulvenes Kleppe + 5

William S Røsæther 7 år var også med. De var så heldig å få  kjøre golfbil på runden.

Vi ønsker å starte opp igjen med turneringer etter den 27. mai når fase 2 av gjenåpningen starter. Dvs at så lenge alle kommuner som Bergen, Askøy og Øygarden ikke har noe forhøyet smittetrykk fremover, kan vi åpne opp igjen med turneringer.

Men det kan være vi må snu og avlyse på kort varsel hvis situasjonen endrer seg.

Det er da viktig at alle følger de smittevernregler som gjelder, med meter avstand og ikke ansamling av mennesker på klubbhuset. Det vil være løpende start, der flighten henter og betaler og går videre til start, leverer scoren og resultatet kommer i golfbox. Helst bruke live score også.

Turneringer er lagt ut i Golfbox for påmelding.

Tore Hetland fikk HIO i dag på hull 8

Tore Hetland fikk HIO i dag på hull 8, flott slag med pitchen. Spurter opp til greenen for å bekrefte at den var gått i.

Turen er nå fullbooket!
Herrekomiteen i Sotra golfklubb inviterer til golftur, i år som i fjor har vi valgt å satse på en lokal tur til Haugesund. Det blir avreise fredag morgen med spill på Sveio Golfpark kl 12.00. Det blir overnatting på Scandic Maritim i Haugesund, her er det bestilt 24 enkle rom. Lørdag blir det en runde på Haugesund golfklubb, med start ca kl 12. For de som vil spille 9 eller 18 ekstra hull her er det mulig da det er heldags greenfee på banen. Dette ordner vi eventuelt når det nærmer seg. På returen søndag spiller vi siste runde på Sveio.

OG så på vårt nye hull 8. Hun er den første som har slått HiO på det hullet.

Hun gikk i ball med Bjørn Fjeld, Hjalmar og Janken. Gutta slo ut først. Norunn tok så en wood og slo et rolig slag, som ble et flott slag, og som landet på greenen.

Da de kom frem til hullet, låg det en ball like  ved hullet, noe hun regnet som sin.
Hjalmar såg det lå en ball i koppen, og mende det var sin... MEN- der tok han grundig feil, for ballen tilhørte Norunn.

Latter og gratulasjoner hang løst, og vi slutter oss til gratulantene