Aktuelt

Årets lag-NM går av stabelen i disse dager og vi ønsker våre damer og herrer lykke til.

Damen starter på lørdag på Nordvegen, og dere kan følge Linda, Birthe og Siren gjennom resultater i golfbox : https://golfbox.no/livescoring/tour/?language=1044#/competition/2543581/leaderboard

Herrene starter allerede fredag på Fana,  Ole, Frode, Arnstein, Andre og Even følger dere her: https://golfbox.no/livescoring/tour/?language=1044#/competition/2543489/leaderboard

Begge lagene avslutter turneringene på søndag.

Fredag 17. juli ønsker vi å lage til en turnering for nye golfere mellom 18-35 år.
Rett og slett for at dere skal bli kjent med andre og skape et nytt fellesskap.

Start kl. 17.30 på Hovedbanen. 18 hull scramble (lagspill).
Påmelding i Golfbox eller til tlf 415 41 084

For spørsmål ta kontakt med Ole Kristian Rå på messenger eller 977 19 646

Trond Thorsen fekk Hole in one på hull 2. Han og Kjetil Norheim var enig om at det var et flott utslag. Ballen landet ca 50cm foran hullet og spratt rett i koppen.

Marianne på trener 1 kurs i Sunnfjord

Sammen med engasjerte kursdeltakere og instruktører fra regionen og NGF har Marianne denne helgen gjennomført første samling på trener 1 kurset i Sunnfjord.

Utrolig kjekt at vi har så engasjerte medlemmer som Marianne. Hun har de siste årene også gjennomført regelkurs 1 og 2 og hatt en veldig travel vår med over 100 nye golfere på «Prøv golf kurs»

Stå på Marianne klubben setter stor pris på ditt engasjement.

Fredag 26.06 slo Sander Røen Johnsen ut sin ball på hull 6. Ballen gikk rett mot flagget, og i iveren sprang alle bort for å se at ballen lå i hullet. Krigsdans på greenen og hoiing og skriking:-)

Men de andre to skulle også slå ut. Det var Eirik Langøy sin tur. Han slår, og sannelig gikk også denne ballen rett mot flagget. Ny løpetur, ballen ligger i hullet, ny krigsdans og enda mer hoiing.
Stian Småberg Heltne måtte bare konstatere at begge kompisene hadde fått HiO på samme hull i samme ball.

Gratulerer! Vi gleder oss til velkomstdrinken på klubbfesten :-)

Selveste jonsokaften slo Tor Arne Haugen HiO med sin 3 wood på hull 9.
Et greit slag mot green, uten at de tenkte så mye på det. MEN- da han og sin frue kom frem til green 9, var ikke ballen å se. De kikket forsiktig i hullet, og DER var ballen!

Gratulerer! Og husk på medlemsfesten i november. Da er du med på spleising av velkomstdrink til alle oss andre :-)

Endelig startet turneringene opp igjen for de minste. Herdla golfklubb var vert og stilte opp med en fantastisk fin bane, gode greener og nydelige fairways i helgen.
Sotra stilte med følgende spillere i de ulike klassene:

Srixon Tour (Junior elite) har endelig startet opp igjen og i år har vi 2 gutter med i første runde.

I klassen Gutter 15 stiller Sander Vallestad opp for første gang, mens André Ulvenes Kleppe stiller i klassen Gutter 19.

Vi ønsker begge masse lykke til og gleder oss til å følge dere hull for hull.

Hvordan kan vi gjøre golfopplevelsen din og klubben bedre?

18. juni skjer det - årets første runde av medlemsundersøkelsen Golfspilleren i Sentrum sendes ut.

1/3 av dere vil få spørreskjemaet i innboksen 18. juni.

Åpen for alle damer

Max 6 pr. gruppe

150 kr. Pr. pers. pr. gang.

Påmelding til Klubbhuset tlf. 415 41 084 E-post: post@sotragk.no

.