Aktuelt

Søndag kveld fikk Øyvind Opheim Rise Hole in one på hull 10 (Hull 1), han hadde tenkt å gi seg etter ni hull, og sa på forhånd at det eneste som kunne få han til å gå de siste ni var om han fikk Hole in one på hull 10, så gruppen fikk seg en god latter når vi så ballen lande like før hullet og trille fint i.

Juiorkomiteen arrangerte høst kick off denne dagen med 32 påmeldte.
De fleste deltakerne var spillere som til vanlig deltar i juniorgruppens treninger tirsdager, onsdager og/eller torsdager hver uke, men vi hadde også noen nye og potensielle deltakere i juniorgruppen som var med venner for å prøve litt golf.
Det var deltakere med fra 6 - 18 år, og spesielt gledelig å se at godt over 40% var jenter som deltok.

Det har i helgen vert arrangert Narvesen Tour på Sunnfjord golfklubb, med trening på lørdagen og spill i dag søndag.
Dette er normalt en turnering Sotra pleier å stille mannsterk på, men i år var det bare Sander Vallestad som deltok.
Grunn for det er nok at det er konfirmasjons helg på Sotra.
Sander stilte i klassen gutter 13-15 år.
Han spilte banen på par (72). så han vant brutto, men ble nr 2 på netto.

Neste Narvesen Tour er på Bjørnefjorden GK lørdag 19/9-2020.

Kurset går over 2 dager (lørdag kl. 9-15 og søndag kl. 9-15), og vi deler dagene med en felles pust i bakken hvor klubben spanderer lunsj. Kursholdere benytter lunsjen til å gjennomgå praktisk informasjon til deltakerne.

"Prøv golf" kurs 17 går helgen 12.-13. september

"Prøv golf" kurs 18 går helgen   3.-4.   oktober

"Prøv golf" kurs 19 går helgen 10.-11. oktober

Klubbmesterskapet 2020 Senior

Klubbmester senior dame 65+: Laila Marit Fjell

Klubbmester senior herre 65+: Jan Kåre Mathiassen

Klubbmester senior dame:  Linda Fjell

Klubbmester senior herre: Frode Øverli

Denne helgen er det Klubbmesterskap for senior damer, senior herrer, senior damer 65+ og senior herrer 65+.

Startliste,  LivescoreLeaderboard i Golfbox...

Lørdag spilles det innledende runde i 2 grupper. Finalerunden spilles søndag.

Torsdag 3. september inviterer Sotra Golfklubb alle juniorer mellom 9 år og 17 år til å være med på en uhøytidelig trening med Marc. Det blir spill på Pitch and Put banen og litt golfleker. Etterpå blir det pizza i klubbhuset.

Vi begynner kl 1700 og holder på til ca 1930. Oppmøte ved hull 1 på Pitch and Put.

Påmelding til Thusby57@online.no.  Viktig at alle som har lyst til å være med melder seg på!!!

Linda Fjell vant dameklassen og Andrè Ulvenes Kleppe vant herreklassen.

Klubbmesterskapet for Junior gikk samtidig og Andrè vant junior herre klassen mens junior dame klassen ble vunnet av Julie Ulvenes Kleppe.

Resultatlister: Herrer Damer Junior Herrer Junior Damer

Følg finalerunden i Klubbmesterskapet for herrer, damer, junior herrer og junior damer i dag.

Livescore

Leaderboard herrer damer junior herrer junior damer