Aktuelt

Golf grønn glede/Et slag av gangen avsluttet en fin og lang sesong med mange nye deltakere, fredag 21. oktober. En flott høstdag rammet inn turneringen som ble avsluttet med en god lunsj. Stemningen var høy både på banen og rundt bordet. Alle stilte i nye golftrøyer sponset av Sparebankstiftelsen og Et slag av gangen.

Junior sesongavslutning 2022

Her er bilder fra vår Junior sesongavslutning på Pitch & Putt i strålende høstvær og kreative antrekk.

Vi avsluttet i klubbhuset med pizza mm og fine ord fra trenere og styret om årets sesong og planer for neste år.

Vi delte også ut diplomer til to av våre fine juniorer, som i sesongen 22 utmerket seg både på og utenfor banen, vel fortjent Julie og Marius M.!

Vi gleder oss til sesongen 2023!🏌🏼🏌🏼‍♀️

Det er bare å glede seg – det nærmer seg årsfest 😊

Sett av datoen folkens til årets høydepunkt – Sotra golfklubb sin årsfest 😊

Fredag den 4. november skjer det kl 19 i Allaktivitetshuset på Hjelteryggen.

Det blir god stemning, god mat, utmerkelser, Rolf og Bjarne spiller til dans.

En fin feiring av en fin golfsesong og en perfekt start på helgen.

Det er derfor ingenting å stusse på -  bare til å melde seg på 😊

Påmeldingen gjøres i golfboks.

Styret

Lene Thorsen fikk HIO på damegolfen i ettermiddag. Flott utslag på hull 8 som landet mykt og trillet rett i koppen

Flott utslag på hull 8 som landet mykt og trillet rett i koppen

NSG Team Norway Nederland 2022

Åtte voksne damer reiste spente og forventningsfulle til Nederland forleden. Etter en innspillrunde på det flotte anlegget på GC ”De Hoge Kleij” i Leusden, hadde de sin første konkurransedag i onsdag og kaptein Cathrine Schrøder skriver:

-Vi vant 3 matcher idag og delte en, spilte med hdc alle sammen. Veldig fornøyde med det. Koselig damer alle sammen. Vi har blitt godt kjent og koser oss. På vei til båttur nå og middag etterpå.

Til slutt vant damene med 24 poeng, "gruset de faktisk".

Fra Sotra GK var Linda Fjell og Lene Thorsen med.

Turen går 11.03 2023
Det er nesten helt umulig å få på plass en stor gruppe i Mars.
Alle hotell vil bare selge med 4 runder golf, men vi har klart å få frem dette tilbudet.
Ved bestilling av 20 eller flere får vi ca 10 % rabatt.

Siste frist påmelding er 30 september.  Det blir IKKE tur hvis vi ikke blir 20 eller flere deltakere.

Kom med en rask tilbakemelding hvis dere ønsker å være med.

Rune Bartnes
Rune.bartnes@flexit.no Mobil 94 81 31 10

Golftur Tyrkia

Det nærmer seg tur til Tyrkia nå i oktober og om noen har lyst å hive seg med i siste liten så er det fortsatt mulig :)

En super billig ukestur i Tyrkia😊 Ta kontakt så snart som mulig til Ole Magne Glesnes på telefon 932 41 900 og meld deg/dere på 😊

Turen blir fra tirsdag 11 okt til tirsdag 18 okt.

Dette fordi at fra 3 til 10 okt forgår arbeid på banen slik at golfbiler ikkje er tillat.

Tirsdag 11 er det også pr dd billigere flybill

Alle måltider foregår i restauranten på klubbhuset ,men alle restaurantene på hotellet kan benyttes.

Hotellet har et veldig fint basseng område og sandstrand på 2 km.

Eg synes vi har fått en veldig god pris på turen.

Ledsager uten golf koster 5000.

Vi har fri golf.

Tilbudet ligger vedlagt (PDF, 158 kB).

Laila Fjell fikk HIO hull 3 på Texas Mix kvelden i dag. I samme turnering fikk Geir Tellnes HIO på hull 8 på Pitch &Put. 64 glade golfere var med å feiringen.

Finale Match lagspill 2022

En glad gjeng fra SGK deltok i finalespill på Kongsberg i helgen. Turid, Lene Terje og Heine tok turen over fjellet og representert Sotra.

Etter en innspillsrunde på fredag, spilte vi 27 hull på lørdag og 18 hull på søndag.

I god golftradisjon, så var vi ikke helt fornøyd med golf-resultatene, vi kom blant de uplasserte som ikke fikk spille Semifinale.

Flott vær, en velholdt, spennende og krevende bane med veldig raske greener, samt mange greie golfere bidro til en super helg.

Til de som ikke har spilt på Kongsberg før, så er det bare å legge den til på «ToDo» listen.

Klubbmesterskapet 2022 Senior og Junior

Klubbmester junior herre: Nicklas Knarvik