Aktuelt

Stig Jarnæs fikk HIO på hull 3 under Seniorturneringen i dag. Høyt og luftig slag rett mot gult flagg. Perfekt HIO

Høyt og luftig slag rett mot gult flagg. Perfekt HIO

Hei alle damer!

Meld dere på Ladies Tour på Sotra lørdag 11 september.

Har lagt ved link, så det er bare å melde seg på

Påmelding i Golfbox

Jostein Hole in one på hull 9 ??   Rescue 4 litt til høyre. Spratt inn og rullet rett i hullet . Torbjørn Kjosavik vitne

Jostein van Ingen fikk Hole in one på hull 9 i dag 😃  med rescue 4 litt til høyre, spratt inn og rullet rett i hullet . Torbjørn Kjosavik var vitne.

Gr. turnering over begge baner, er P&P-banen stengt torsdag 02.september fra kl. 17-.00-21.00

Send SMS "Grasrotandelen 985896968" til 60000

Vi spiller på Voss gk lørdag kl 10 og søndag kl 12. Overnatting på Scandic Voss fra lørdag til søndag i enkeltrom, inkl. frokost og middagsbuffet.

Pris 2.550,- pr. pers. Innbetales til Sotra Gk 52610518664 før avreise.

Kort frist denne gangen…

Påmelding til Øyvind på e-post oyvind@pontebolig.no snarest og innen søndag 5/9. Vi har booket 20 plasser.

28. og og 29 august ble finalen i Lagserien spilt på Vestfold GK

Sotra GK kom helt til semifinalen der de måtte gi tapt for Losby etter en jamn fourballmatch som ble avgjort på green 18.

Dermed ble det bronsefinale og en fin 3.plass til slutt!

Onsdag 08 september arrangerer Golf Grønn Glede- komiteen turnering. Alle inntektene denne dagen går til Golf Grønn Glede- arbeidet i Sotra gk. Det spilles Evanger spesial - ni hull på hovedbanen og 9 hull på pitch& put-banen. I god Grønn Glede- tradisjon spiller vi texas scramble. Påmelding i golfbox eller bookingtelefon 415 41 084.

Dett blir moro, velkommen!

KLubbmesterskap 2021 Senior

Klubbmester senior dame 65+: Laila Marit Fjell

Klubbmester senior herre 65+: Jan Kåre Mathiassen

Klubbmester senior dame:  Birthe Blom

Klubbmester senior herre: Sveinung Måkestad

Denne helgen spilles Klubbmesterskapet for Senior.

Det konkurreres i 4 klasser: Senior Herre, Senior Dame, Senior Herre 65+ og Senior Dame 65+.

Livescore