Visjoner, Strategi, Verdier for Sotra Golfklubb 2020-2025

Klikk for stort bilde Vi vil arrangere et møte for gjennomgang av  Visjoner Strategi og Verdier for Sotra Golfklubb.

Der vil Heine Olsen sammen med styret orientere om det vi ønsker å få vedtatt på årsmøtet 26 mars.

Alle som er interessert kan få presentasjonen tilsendt ved å ta kontakt med styreleder.

Mail: alf.g.ellingsen@hotmail.com

Alle i klubben er velkommen

06.februar 2020

Sted: Sotra Arena Møterom VIP

Kl: 19.00-21.00

Nå er det klart for ombygging av klubbhuset. Den delen som inneholder kassedisk og kjøkken skal rives. Den delen som simulator- bord og stoler er, skal forlenges. Da får vi nytt inngangsparti, terrasse, butikk, kjøkken og 2 toalett.

Åpningstider i julen 21.desember - 1. januar

NB: Ved en feil er dessverre ikke golfbil inkludert i prisen for turen til Belek i mars. Golfbil i fem dager vil komme på 110 euro per buggy (55 euro per person), som må betales direkte til Sungolf i Belek.

Sotra Golfklubb feiret seg selv med Klubbfest i Teknologisenteret lørdag 2. november.

Der koste de 58 påmeldte seg med god mat og drikke, underholdning og dans, taler og utdeling av priser.

Velkommen til avslutningsfest for damene fredag 8. november kl 19:00

Sted: Grendahuset på Kolltveit

Det er snart slutt på utegolf og innesesongen står for døren, vi ønsker i den forbindelse og arrangere en uhøytidelig turnering på simulator.

Etter lang tids arbeid, er det endelig lansert ny nettside for Sotra GK! Vi håper dere liker den, og finner all informasjon dere trenger.

Pondus Cup - Costa Del Sotra sin årlige vinterturnering. Lagturnering med 4-6 spillere, stableford, gode premier og sosialt 🙂 Meld på ditt lag! Oppstart i November!

Turneringen Sotra Senior Open avsluttes nå ved utløp av oktober og det er kun 2 runder igjen å spille.  Siste sjanse til å forbedre sammenlagt resultat – Order of Merit.
Resultatlisten pr 14.10 ledes av Hjalmar Skomsvold, Finn Odvar Nilsen og Laila Fjell.
Premieutdeling foregår på klubbfesten.