Klubbmesterskapet 2020 Senior

Klubbmester senior herre 65+: Jan Kåre Mathiassen

Klubbmester senior dame:  Linda Fjell

Klubbmester senior herre: Frode Øverli

Denne helgen er det Klubbmesterskap for senior damer, senior herrer, senior damer 65+ og senior herrer 65+.

Startliste,  LivescoreLeaderboard i Golfbox...

Lørdag spilles det innledende runde i 2 grupper. Finalerunden spilles søndag.

Torsdag 3. september inviterer Sotra Golfklubb alle juniorer mellom 9 år og 17 år til å være med på en uhøytidelig trening med Marc. Det blir spill på Pitch and Put banen og litt golfleker. Etterpå blir det pizza i klubbhuset.

Vi begynner kl 1700 og holder på til ca 1930. Oppmøte ved hull 1 på Pitch and Put.

Påmelding til Thusby57@online.no.  Viktig at alle som har lyst til å være med melder seg på!!!

Linda Fjell vant dameklassen og Andrè Ulvenes Kleppe vant herreklassen.

Klubbmesterskapet for Junior gikk samtidig og Andrè vant junior herre klassen mens junior dame klassen ble vunnet av Julie Ulvenes Kleppe.

Resultatlister: Herrer Damer Junior Herrer Junior Damer

Følg finalerunden i Klubbmesterskapet for herrer, damer, junior herrer og junior damer i dag.

Livescore

Leaderboard herrer damer junior herrer junior damer

Denne helgen er det Klubbmesterskap for damer, herrer, junior damer og junior herrer.

LivescoreLeaderboard  i Golfbox...

Lørdag spilles det 2 runder innledende. Finalerunden spilles søndag.

I løpet av 2020 sesongen har banen vært under stort press av mange golfere, noe som er veldig positivt, men det blir også en del slitasje.

Dette har gått hardt utover fairwayene, spesielt hull 4 og 7.
I dag har vi hentet 2 tonn med sand som vi har blandet med frø og gjødsel. Dette ønsker vi å få ut i torvene i morgen slik at banen blir best mulig til klubbmesterskapet.

Vi ber derfor om hjelp fra alle dere. Vi kommer til å sette ut en henger med sand, bøtter og spader på hull 4 i morgen tidlig. Når hull 4 er ferdig fortsetter vi med hull 7.

Ta gjerne en tur innom i morgen på dagen/kvelden og bidra!
5 minutter er bedre enn ingenting :-)

Legg litt sand i torven, dra deretter foten over for å jevne det ut.

Er du mellom 20 og 35år? Nettopp begynt med golf eller trenger litt tips? Bli kjent med andre?
MELD DERE PÅ
4 treninger for 400kr - Max 8stk pr gruppe, Minimum 5stk

Junioren hadde et flott utslag som traff grenen og rullet rett i hullet til stor beundring og litt irritasjon fra dei 3 andre voksne i ballen. Gratulerer til Jesper

I helgen ble det arrangert ny turnering for juniorer i alderen 6-19år.

Fra Sotra Golfklubb var det 4 juniorer som stilte til start, på denne nydelige solskinnsdagen.

Vi var vitne til mye bra spill og mange flotte scorer.