Aktuelt

André Ulvenes Kleppe spilte Nordic League Q-School first stage Norge på Hauger 1. - 2. oktober.

I ekte vestlandsvær vant André likegodt turneringen!

De 7 beste kvalifiserte seg til Nordic League Q-School finalen på Rømø Golf Links i Danmark 10-11. oktober.

Resultater...

Lørdag er det duket for Pro'ens turnering.

Påmelding i Golfbox!

77 spillere stilte til start i Sartor Maskin Open 2019. Turneringen gikk over begge banene i strålende vær!

Og folk storkoste seg!

Sist han ble sett på en golfbane var i Tyrkia i februar.

To prøve svinger og rett i koppen

22 spillere trosset regn og vind og spilte klubbmesterskap på Pitch & Put banen.

Marc Wyn Rogers vant herreklassen.

Linda Fjell vant dameklassen.

Gr. avvikling av klubbmesterskapet i pitch & put, blir Pitch- & Put banen stengt hele søndag 15. september

Først ut er André som skal spille årets siste Garmin Tour på Gamle Fredrikstad golfklubb.  Etter en lengre sykdomsperiode, influensa, er formen endelig stigende igjen. Motivasjonen og gløden er der og en topp plassering er da lov å hope på.

Samme helgen (Søndag) spiller resten av juniorene våre den siste Narvesen Touren, for året, på Meland golf klubb.  Her har vi flere kandidater som ønsker å sloss i toppen.

Lykke til alle sammen.

Hvordan kan vi gjøre golfopplevelsen din og klubben bedre?

19. september skjer det igjen - årets andre runde av medlemsundersøkelsen Golfspilleren i Sentrum sendes ut.

1/3 av dere vil få spørreskjemaet i innboksen 19. september.

Søndag 22. september kl 15:00 arrangerer Golf Grønn Glede turnering på Pitch & Put banen for deltakere med 37-39 i handicap.

Kr 100 i startkontingent.

Påmelding i Golfbox eller til Anne Britt på Messenger eller SMS tlf 47236943.

Kom og bli med!  Vi spiller Texas Scramble. En fin samling på slutten av sesongen.

Velkommen!

Nytt Veien til Golf kurs starter lørdag 28. september og avsluttes søndag 29. september.
Begge dager fra kl. 09.00 til kl. 15.00

Kurset koster kr. 2.500,- for voksne og kr. 1.250,- for barn/unge inntil det året er fyller 19 år.
(kto. 5261 05 18664)

Påmelding til post@sotragk.no