26 medlemmer møtte til Årsmøtet etterfulgt av medlemsmøte.
På Årsmøtet ble det valgt nye medlemmer til styret og regnskapet og årsmeldinger fra styre og komiteer ble godkjent.

Ny visjon og strategi for 2021-2025 ble godkjent og Årsmøtet ga styret fullmakt til å prøve å få golfbane på andre siden av hovedveien inn i reguleringsplanen slik at man senere kan ha mulighet til å utvide banen til 18 hull.

Kontakt Klubbhuset for å melde dere på. 41541084

Ingen HCP krav, åpent for alle, maks 9 per gruppe.
Kr 150 per person per gang.

Turen er nå fullbooket med 24 spillere og det er venteliste i tillegg. Alle som har meldt seg på må innbetale kr. 3.200,- til Sotra GK sin konto 5261.05.18664, snarest og innen 27.05. Er det noen spørsmål er det bare å ta kontakt med Aksel eller Øyvind.

Herrekomiteen i Sotra golfklubb inviterer til golftur, i år har vi valgt å satse på en lokal tur til Haugesund. Det blir avreise fredag morgen med spill på Sveio Golfpark kl 11.00. Det blir overnatting på Scandic Maritim i Haugesund, her er det bestilt 20 enkle rom.

Magnus Helland, Gunnar Grytaas og gebursdagsbarnet, Roar Von Osten Nordvik, tok seg en kjapp golfrunde i dag i finværet.  På hull 6, par 3 - 110m, slo Magnus ut med sitt 7'er jern. Ikke noe perfekt slag, men en lav en som til slutt rullet rett i hullet. Det var ingen som såg at den gikk i hullet, men da ballen ikke var å se på greenen eller bak greenen, var det bare å se i hullet. Og der var ballen.

Gratulerer! Vi ser frem til velkomstdrinken på klubbfesten :-)

Hei alle sammen.

Da er vi endelig i gang og den nye Damekomiteen fikk hatt sitt første møte onsdag den 6. Mai. Den nye Damekomiteen er;

Kari, Linda, Turid, Lene, Merethe og Tonje. Kontaktinformasjonen til oss finner dere her på hjemmesiden;

Damekomiteen har planlagt en tur for Damegruppen som vi vil gjennomføre helgen den 26-28 juni. Turen går til Haugesund med overnatting på Maritime Scandic Hotell og golfspill på Haugaland Golfklubb. For mer informasjon se vedlagt invitasjon😃

Med vennlig hilsen Damekomiteen
Kari, Linda, Lene, Turid, Merethe og Tonje-Christin

Vår årlige Sverige turnering blir 15. og 16. juli på Kongsberg i Norge.

Alle er velkomne til å delta, til nå er det 20 stk som er påmeldt.

Interesserte kan ta kontakt med Ole Magne Glesnes på 93241900.

Haugaland Golfklubb og Hotel Scandic Maritim i Haugesund
den 18 – 19. Juni 2019

Felles trening begynner neste onsdag, der er 3 tider man kan velge. Fredag er det også felles treninger, der er det 2 tider man kan velge mellom. Felles treninger vil gå over 4 uker, der vi ser på chipping, pitching, øvelser og lange køller. Koster 150 kr per person per gang.

De skal være åpen for alle.

Påmelding til Marc - marc.pro.rogers@gmail.com

Turneringene følger NGF sine regler for Korona- lukkede- klubbturneringer.

Viktig at alle som deltar i turneringene leser retningslinjene fra NGF.

Seniorkomiteen informerer at den faste torsdagsturneringen for senior herrer og damer, starter med første runde på torsdag den 7.mai.
Vi gjennomfører turneringen iht. de smittevern regler som NGF og klubben har, og det er viktig å lese turneringsinfo når du melder deg på. Alle seniorer +50: Velkommen og vi gleder oss til å være  gang – turneringen er lagt ut og åpen for påmelding i Golfbox.

Seniorkomiteen.