Hvordan kan vi gjøre golfopplevelsen din og klubben bedre?

Medlemsundersøkelsen Golfspilleren i Sentrum er nå sendt ut til 1/3 av medlemsmassen.

Ikke nøl – sett av 10 minutter og svar på undersøkelsen.

Svarfristen er 1. oktober.

Styret har besluttet å utsette Årsfesten til etter nytt år.
Styret vil se på om det er lettere å arrangere en årsfest i oppstarten av 2021 golfsesongen.
Grunnen er den usikre situasjonen med Korona

Søndag kveld fikk Øyvind Opheim Rise Hole in one på hull 10 (Hull 1), han hadde tenkt å gi seg etter ni hull, og sa på forhånd at det eneste som kunne få han til å gå de siste ni var om han fikk Hole in one på hull 10, så gruppen fikk seg en god latter når vi så ballen lande like før hullet og trille fint i.

Juiorkomiteen arrangerte høst kick off denne dagen med 32 påmeldte.
De fleste deltakerne var spillere som til vanlig deltar i juniorgruppens treninger tirsdager, onsdager og/eller torsdager hver uke, men vi hadde også noen nye og potensielle deltakere i juniorgruppen som var med venner for å prøve litt golf.
Det var deltakere med fra 6 - 18 år, og spesielt gledelig å se at godt over 40% var jenter som deltok.

Det har i helgen vert arrangert Narvesen Tour på Sunnfjord golfklubb, med trening på lørdagen og spill i dag søndag.
Dette er normalt en turnering Sotra pleier å stille mannsterk på, men i år var det bare Sander Vallestad som deltok.
Grunn for det er nok at det er konfirmasjons helg på Sotra.
Sander stilte i klassen gutter 13-15 år.
Han spilte banen på par (72). så han vant brutto, men ble nr 2 på netto.

Neste Narvesen Tour er på Bjørnefjorden GK lørdag 19/9-2020.

Kurset går over 2 dager (lørdag kl. 9-15 og søndag kl. 9-15), og vi deler dagene med en felles pust i bakken hvor klubben spanderer lunsj. Kursholdere benytter lunsjen til å gjennomgå praktisk informasjon til deltakerne.

"Prøv golf" kurs 17 går helgen 12.-13. september

"Prøv golf" kurs 18 går helgen   3.-4.   oktober