Aktuelt

Turneringen Sotra Senior Open avsluttes nå ved utløp av oktober og det er kun 2 runder igjen å spille.  Siste sjanse til å forbedre sammenlagt resultat – Order of Merit.
Resultatlisten pr 14.10 ledes av Hjalmar Skomsvold, Finn Odvar Nilsen og Laila Fjell.
Premieutdeling foregår på klubbfesten.

Torsdag starter finalerunden i Nordic Golf League Q-School.

André går ut kl 1100.

Leaderboard...

Siste runde av turneringen ble avlyst, selv med ett dårlig resultat har André skaffet seg kategori som gjør at han får spille flesteparten av neste års Nordic Leauge turneringer. Alt i alt sier vi oss fornøyd med årets resultater og toppet det hele med å få kategori på Nordic League.

Nytt Veien til Golf kurs starter lørdag 19. oktober og avsluttes søndag 20. oktober.
Begge dager fra kl. 09.00 til kl. 15.00

Kurset koster kr. 2.500,- for voksne og kr. 1.250,- for barn/unge inntil det året er fyller 19 år.
(kto. 5261 05 18664)

Vi har 4 påmeldte, men trenger flere.

Påmelding til post@sotragk.no

André Ulvenes Kleppe spilte Nordic League Q-School first stage Norge på Hauger 1. - 2. oktober.

I ekte vestlandsvær vant André likegodt turneringen!

De 7 beste kvalifiserte seg til Nordic League Q-School finalen på Rømø Golf Links i Danmark 10-11. oktober.

Resultater...

Lørdag er det duket for Pro'ens turnering.

Påmelding i Golfbox!

77 spillere stilte til start i Sartor Maskin Open 2019. Turneringen gikk over begge banene i strålende vær!

Og folk storkoste seg!

Sist han ble sett på en golfbane var i Tyrkia i februar.

To prøve svinger og rett i koppen

22 spillere trosset regn og vind og spilte klubbmesterskap på Pitch & Put banen.

Marc Wyn Rogers vant herreklassen.

Linda Fjell vant dameklassen.

Gr. avvikling av klubbmesterskapet i pitch & put, blir Pitch- & Put banen stengt hele søndag 15. september

Først ut er André som skal spille årets siste Garmin Tour på Gamle Fredrikstad golfklubb.  Etter en lengre sykdomsperiode, influensa, er formen endelig stigende igjen. Motivasjonen og gløden er der og en topp plassering er da lov å hope på.

Samme helgen (Søndag) spiller resten av juniorene våre den siste Narvesen Touren, for året, på Meland golf klubb.  Her har vi flere kandidater som ønsker å sloss i toppen.

Lykke til alle sammen.