Aktuelt

En ny vellykket golfhelg er over og vi takker Sunnfjord for en fin turnering og setter pris på deres gjestfrihet :)
Fra Team Sotra reiste: Joackim, Sander, Fredrik, Magnus, Marius og Julie UK.

Klubbmester senior herre 65+: Bjørn Fjeld

Klubbmester senior dame 65+: Laila Marit Fjell

Klubbmester senior herre: Rune Bartnes

Klubbmester senior dame:  Siren Mørner

SpareBank 1 SR-Bank, som sponser hull 7 på banen vår, avviklet sin årlige turnering torsdag 29. august.

Værgudene hadde spådd åpne sluser med lyn og torden. Dette ble grundig unngått med å utsette turneringen en time :-)

Kjempevær og 36 fornøyde spillere på en tørr og fin bane.

André Ulvenes Kleppe avsluttet klubbmesterskapet 2019 med en runde på 54 slag.

Det er ny banerekord! Den gamle var 55 slag.

André vant Klubbmesterskapet suverent med -10 totalt etter runder på 58, 58 og 54.

Imponerende!

Damer: Linda Fjell klubbmester, Turid Ulveseth Instebø nr 2 og Tonje-Christin Bru nr 3.

Herrer: André Ulvenes Kleppe klubbmester, Ole Kristian Rå nr 2 og delt 3. plass til Even Sævold Røsæther og Fredrik Fjell.

Lars Ulveseth klarte Hole-in-one på hull 3 under klubbmesterskapet.

Flott utslag, landa 1 m fra hullet og rulla rett i koppen!

Gratulerer!

56 spillere fikk en flott opplevelse i Byggmester Reidar Vallestad as sin turnering onsdag 21.august.
Og jammen klarte de å trykke turneringen inn en dag mellom to store lavtrykk :-)

Det er stor aktivitet om dagen og Sotragolferne imponerer rundt omkring i regionen.

Gjennom sesongen har flere av herrene deltatt på regiontour og hevdet seg godt. De to siste turneringene er spesielt imponerende ettersom det ble spilt på henholdsvis Fana og Meland under krevende forhold.

På Fana, ble første dag avlyst på grunn av for mye regn, men med vanskelige forhold søndag imponerer Eirik Hansen Skjold med en runde på -1 og en klar førsteplass, også Even S. Røsæther leverte en flott runde på +5 og 3. plass.

Seniortorsdag 15. august, slo Finn Oddvar Nilsen Hole in One på hull 6
Hullet er 110 m, par 3 og han brukte en hybrid.

Det ble en vellykket turnering, selv om det bøttet ned det meste av tiden. Trøsten var at regnet datt rett ned og  temperaturen var bra.

36 deltakere stilte til start. Vi spilte begge baner. To og to på lag.