Aktuelt

Er det noen av dere, våre flotte medlemmer, som ønsker å ta trenerutdanning i golf? Eller delta på regelseminar? Eller ta utdanning for å bli golfdommer? Eller rett og slett friske opp minnet om golfregler? Det er flere muligheter å lære seg mye mer både innen teoretisk og praktisk golf.

Skjerpede smittevernskrav fra Øygarden kommune stenger for all breddeidrett for voksne fra lørdag 7.nov. Sotra Golfklubb stopper alle planlagte arrangement/turneringer i regi av Sotra Golfklubb.

Den organiserte treningen for barn og unge er unntatt, og vil bli gjennomført som planlagt.

Send SMS "Grasrotandelen 985896968" til 60000

Anne Britt slo HIO på damekvelden i dag. Damene spilte fra gul tee, Anne Britt kunne ikke se ballen fra utslaget, men medspillerene var helt i 100, de så at den gikk rett i koppen på hull 1

Årets vinter turnering for lag!

Pondus Cup 2020/2021

Meld dere på: 41541084

Golf Grønn Glede inviterer til turnering for GGG-deltakere og medlemmer med hcp fra 36 og høyere på pitch@putbanen søndag 18.10 kl 14.

Spilleform: Texas scramble.

Gi beskjed om du trenger fadder.

Frist for påmelding: fredag 16. 10 kl 12.00

Der er ballplassering innen en køllelengde på kortklipt område på HB ut sesongen.

Lørdag 10.10 og søndag 11.10 er siste kurs i år. Begge dager fra 09-15.

Vi trenger flere deltakere! Påmelding til post@sotragk.no

Narvesen Tour Fana 2020

Sotra golfklubb juniorene avsluttet årets Narvesen tour i går på Fana Golfklubb. Team Sotra stilte med 8 spillere i ulike klasser.
Julie Ulvenes Kleppe kom på en 3.plass og med det vant hun Order of merit for 2020 jenter 13-15år. Marius Ulvenes Kleppe kom på en 6.plass, rett bak han på en 7.plass kom Sander Vallestad. Sander kom på 3.plass på order of merit gutter 13-15år.
Marius Marthinusen kom på 2.plass i mix 13-19år.
I klasse 9-12 år hadde vi 4 spillere. Niklas Knarvik, Daniel Tyssøy, Mia Vicktoria og William Røsæther. Vi gratulerer alle som har deltatt på Narvesen Tour i år, og satser på flere deltagere neste år :)

Kommende helg må man hive seg med og få en fin mulighet til å være godt forberedt til masse golf i 2021 😀

Kurset går over 2 dager (lørdag kl. 9-15 og søndag kl. 9-15), og vi deler dagene med en felles pust i bakken hvor klubben spanderer lunsj. Kursholdere benytter lunsjen til å gjennomgå praktisk informasjon til deltakerne.

"Prøv golf" kurs 19 går helgen 10.-11. oktober