Aktuelt

Representanter for seniorene i de fleste klubbene i Bergensregionen var i fjor høst samlet, og vedtok da å legge ned det vi kjente som Hordaland Seniorgolf.

I stedet valgte man å anbefale seniorene i klubbene å støtte opp om Norsk Seniorgolf, som i 2021 kommer til å ha en rekke turneringer i Bergensområdet.

I de lokale turneringene kan du delta i de arrangementene som foregår på din hjemme klubbs bane uten å være NSG medlem..
Vil du spille på andre baner, så må du melde deg inn i Norsk Seniorgolf. Det gjør du ved å registrere deg på https://seniorgolf.no/innmelding/.  Kontingent i 2020 var kr.835,- Kontingent for 2021 fastsettes på NSG årsmøte i februar.

Eventuelt kan du ringe NSG på 99446060 og melde deg inn muntlig.

Skjerpede smittevernskrav fra regjeringen gjør at Sotra Golfklubb stenger for all breddeidrett fra mandag 4.januar til 18 januar 2021. Sotra Golfklubb stanser alle planlagte arrangement/turneringer i regi av Sotra Golfklubb.

Sotra Golfpark vil holde åpent på Pitch og Put, hvis været tillater det.

Uorganisert simulatorspill, Max 2 pers pr. simulator.

Drivingrangen stenger 03. januar 2021:
Drivingrangen skal oppgraderes og det er store endringer på gang.
Planen ligger vedlagt.

Dugnad søndag 03. januar kl. 10.00:
Det ligger på tusenvis av baller ute i terrenget, og disse må vi prøve å få inn før gravemaskinene stettes i gang.
Om du ikke kan komme kl. 10, så kom når du kan, men det må være lyst😊

God Jul og Godt nytt år ønskes fra Styret, Baneselskapet og komiteene.

KLUBBHUS OG SIMULATOR

MANDAG – TORSDAG 09.00-22.00

Fredag 09.00 – 18.00

Lørdag 09.00 – 16.00

Søndag 14 – 22.00

Sotra Golfklubb åpner opp igjen for trening og spill for alle.

Vi oppfordrer medlemmene til å følge de nasjonale retningslinjer som FHI har lagt ut.

Sotra Golfpark holder åpent, ved å følge de nasjonale rettingslinjer. Sotra Golfpark vil ha åpent Pitch og Put, simulatorspill og driving range.

Året er på hell og da er det tid for å tenke på medlemskap i 2021.

Hvis du ikke ønsker å være medlem i 2021, MÅ du melde deg ut per 31.12.20. Det gjør du ved å sende epost til post@sotragk.no eller svare på epost sendt fra o-evang@online.no.

Hvis du kjenner noen som vil melde seg INN i Sotra golfklubb, må du be de melde seg ut av nåværende klubb innen 31.12.20.
Alle kan være medlem i flere klubber, men ha kun EN hjemmeklubb (klubben som styrer ditt HCP mm)

Tusen takk for i år!         GOD JUL OG GODT NYTT ÅR!      Velkommen til et nytt golfår i 2021!

MVH

Sotra golfklubb/Sotra Golfpark as

Olaug og kasserer Linda

Er det noen av dere, våre flotte medlemmer, som ønsker å ta trenerutdanning i golf? Eller delta på regelseminar? Eller ta utdanning for å bli golfdommer? Eller rett og slett friske opp minnet om golfregler? Det er flere muligheter å lære seg mye mer både innen teoretisk og praktisk golf.

Skjerpede smittevernskrav fra Øygarden kommune stenger for all breddeidrett for voksne fra lørdag 7.nov. Sotra Golfklubb stopper alle planlagte arrangement/turneringer i regi av Sotra Golfklubb.

Den organiserte treningen for barn og unge er unntatt, og vil bli gjennomført som planlagt.