Aktuelt

Neste års klubbtur til Belek går fra 7. til 14. mars. Norwegian har vi avskrevet da de reiser nedover lørdag og hjemover tirsdag eller torsdag. Derfor gjør vi som følger:

Avreise lørdag 7. mars kl. 0710 fra Bergen via Oslo til Alanya, med SAS.

Hjemreise lørdag 14. mars kl. 1605 fra Alanya via Oslo til Bergen, med SAS.

Sotra Golfklubb feiret seg selv med Klubbfest i Teknologisenteret lørdag 2. november.

Der koste de 58 påmeldte seg med god mat og drikke, underholdning og dans, taler og utdeling av priser.

Velkommen til avslutningsfest for damene fredag 8. november kl 19:00

Sted: Grendahuset på Kolltveit

Det er snart slutt på utegolf og innesesongen står for døren, vi ønsker i den forbindelse og arrangere en uhøytidelig turnering på simulator.

Etter lang tids arbeid, er det endelig lansert ny nettside for Sotra GK! Vi håper dere liker den, og finner all informasjon dere trenger.

Pondus Cup - Costa Del Sotra sin årlige vinterturnering. Lagturnering med 4-6 spillere, stableford, gode premier og sosialt 🙂 Meld på ditt lag! Oppstart i November!

Turneringen Sotra Senior Open avsluttes nå ved utløp av oktober og det er kun 2 runder igjen å spille.  Siste sjanse til å forbedre sammenlagt resultat – Order of Merit.
Resultatlisten pr 14.10 ledes av Hjalmar Skomsvold, Finn Odvar Nilsen og Laila Fjell.
Premieutdeling foregår på klubbfesten.

Torsdag starter finalerunden i Nordic Golf League Q-School.

André går ut kl 1100.

Leaderboard...

Siste runde av turneringen ble avlyst, selv med ett dårlig resultat har André skaffet seg kategori som gjør at han får spille flesteparten av neste års Nordic Leauge turneringer. Alt i alt sier vi oss fornøyd med årets resultater og toppet det hele med å få kategori på Nordic League.

Nytt Veien til Golf kurs starter lørdag 19. oktober og avsluttes søndag 20. oktober.
Begge dager fra kl. 09.00 til kl. 15.00

Kurset koster kr. 2.500,- for voksne og kr. 1.250,- for barn/unge inntil det året er fyller 19 år.
(kto. 5261 05 18664)

Vi har 4 påmeldte, men trenger flere.

Påmelding til post@sotragk.no