Årsmøtet i Sotra Golfklubb Onsdag 24. mars 2021 kl. 18:00.

Møtet avholdes i Auditoriet til Straume Teknologisenter AS.

Trollhaugmyra 15, 5353 Straume

Prosjektperioden for Golf Grønn  Glede er over og prosjektleder har levert sluttrapport til Stiftelsen DAM, se vedlegg.

Selv om prosjektperioden er avsluttet, vil satsingen og tilbudet Golf for alle! leve videre. Komite GGG vil bruke erfaringene vi har gjort oss og kontaktene vi har etablert i det videre arbeidet.

Sotra Golfklubb viderefører anbefalingen om ikke å drive organisert aktivitet innendørs.

Skjerpede smittevernskrav fra regjeringen gjør at Sotra Golfklubb stenger for all breddeidrett inntil videre. Sotra Golfklubb stanser alle planlagte arrangement/turneringer i regi av Sotra Golfklubb.

Representanter for seniorene i de fleste klubbene i Bergensregionen var i fjor høst samlet, og vedtok da å legge ned det vi kjente som Hordaland Seniorgolf.

I stedet valgte man å anbefale seniorene i klubbene å støtte opp om Norsk Seniorgolf, som i 2021 kommer til å ha en rekke turneringer i Bergensområdet.

I de lokale turneringene kan du delta i de arrangementene som foregår på din hjemme klubbs bane uten å være NSG medlem..
Vil du spille på andre baner, så må du melde deg inn i Norsk Seniorgolf. Det gjør du ved å registrere deg på https://seniorgolf.no/innmelding/.  Kontingent i 2020 var kr.835,- Kontingent for 2021 fastsettes på NSG årsmøte i februar.

Eventuelt kan du ringe NSG på 99446060 og melde deg inn muntlig.

Drivingrangen stenger 03. januar 2021:
Drivingrangen skal oppgraderes og det er store endringer på gang.
Planen ligger vedlagt.

Dugnad søndag 03. januar kl. 10.00:
Det ligger på tusenvis av baller ute i terrenget, og disse må vi prøve å få inn før gravemaskinene stettes i gang.
Om du ikke kan komme kl. 10, så kom når du kan, men det må være lyst😊

Året er på hell og da er det tid for å tenke på medlemskap i 2021.

Hvis du ikke ønsker å være medlem i 2021, MÅ du melde deg ut per 31.12.20. Det gjør du ved å sende epost til post@sotragk.no eller svare på epost sendt fra o-evang@online.no.

Hvis du kjenner noen som vil melde seg INN i Sotra golfklubb, må du be de melde seg ut av nåværende klubb innen 31.12.20.
Alle kan være medlem i flere klubber, men ha kun EN hjemmeklubb (klubben som styrer ditt HCP mm)

Tusen takk for i år!         GOD JUL OG GODT NYTT ÅR!      Velkommen til et nytt golfår i 2021!

MVH

Sotra golfklubb/Sotra Golfpark as

Olaug og kasserer Linda

Er det noen av dere, våre flotte medlemmer, som ønsker å ta trenerutdanning i golf? Eller delta på regelseminar? Eller ta utdanning for å bli golfdommer? Eller rett og slett friske opp minnet om golfregler? Det er flere muligheter å lære seg mye mer både innen teoretisk og praktisk golf.

Send SMS "Grasrotandelen 985896968" til 60000

Anne Britt slo HIO på damekvelden i dag. Damene spilte fra gul tee, Anne Britt kunne ikke se ballen fra utslaget, men medspillerene var helt i 100, de så at den gikk rett i koppen på hull 1

Årets vinter turnering for lag!

Pondus Cup 2020/2021

Meld dere på: 41541084