Aktuelt

Vi vil arrangere et møte for gjennomgang av  Visjoner Strategi og Verdier for Sotra Golfklubb.

Der vil Heine Olsen sammen med styret orientere om det vi ønsker å få vedtatt på årsmøtet 26 mars.

I kveld fekk AnnBritt Fanekrog. Fjell Idrettsråd hederspris for sitt arbeid med Golf Grønn Glede. Anne Britt ble «lurt» med på årsmøte under påskudd om å fortell hva GGG er. Hun ble svært overrasket da Eli Berland overrekte prisen. Anne Britt holdt eit godt innlegg og viste film.

Nå er det klart for ombygging av klubbhuset. Den delen som inneholder kassedisk og kjøkken skal rives. Den delen som simulator- bord og stoler er, skal forlenges. Da får vi nytt inngangsparti, terrasse, butikk, kjøkken og 2 toalett.

Styret, Komitéene og Baneselskapet ønsker alle medlemmer god jul og godt nytt år!

Åpningstider i julen 21.desember - 1. januar

NB: Ved en feil er dessverre ikke golfbil inkludert i prisen for turen til Belek i mars. Golfbil i fem dager vil komme på 110 euro per buggy (55 euro per person), som må betales direkte til Sungolf i Belek.

Sotra Golfklubb feiret seg selv med Klubbfest i Teknologisenteret lørdag 2. november.

Der koste de 58 påmeldte seg med god mat og drikke, underholdning og dans, taler og utdeling av priser.

Velkommen til avslutningsfest for damene fredag 8. november kl 19:00

Sted: Grendahuset på Kolltveit

Det er snart slutt på utegolf og innesesongen står for døren, vi ønsker i den forbindelse og arrangere en uhøytidelig turnering på simulator.