Aktuelt

Sotra Golfklubb ønsker å følge de anbefalinger som FHI og regjeringen har meddelt ifbm organisert aktivitet, og derfor åpner vi opp igjen for aktiviteter for senior, damer, herrer og junior fra 14. januar 2022.

Dersom smittevernreglene i fbm. korona i Øygarden kommune tillater det, vil Sotra Golfklubb avholde årsmøte onsdag 16. februar 2022, kl. 18:00 i lokalene til Sartor & Drange, Idrettsvegen 156, 5353 Straume.

Dersom det ikke er mulig med fysisk møte, blir det avholdt på Teams. Saker til årsmøtet sendes styret innen 2. februar.

Vel møtt!

Styret i Sotra Golfklubb

post@sotragk.no

Sotra Golfklubb ønsker å følge de anbefalinger som FHI og regjeringen har meddelt ifbm organisert aktivitet innendørs, og derfor stenger vi ned aktiviteten for senior, damer, herrer og junior i 4 uker.

Sotra Golfpark ønsker å holde åpent.

Golftur Tyrkia

Turen blir fra tirsdag 11 okt til tirsdag 18 okt.

Dette fordi at fra 3 til 10 okt forgår arbeid på banen slik at golfbiler ikkje er tillat.

Tirsdag 11 er det også pr dd billigere flybill

Alle måltider foregår i restauranten på klubbhuset ,men alle restaurantene på hotellet kan benyttes.

Hotellet har et veldig fint basseng område og sandstrand på 2 km.

Eg synes vi har fått en veldig god pris på turen.

Ledsager uten golf koster 5000.

Vi har fri golf.

Tilbudet ligger vedlagt (PDF, 158 kB).

Tor Ove Lussand med Hole in one på hull nr. 8 i dag??? vi gratulerer??

Tor Ove Lussand med Hole in one på hull nr. 8 i dag vi gratulerer

Det er nå besluttet at turen går til Gloria Golf 12 til 19 Mars 2022

Det ser ut som vi må reise med SAS til Gazipasa

Det er bare å bestille billetter 😊

Det vil komme en ekstra regning ang transport fra Gazipasa til Belek (Foreløpig regning er 75 pund pr. pers for tur/retur )

Denne krangler jeg på 😊

Det er fortsatt noen jeg ikke har mail adresse til, så gi infoen videre til de dere vet skal være med.

Ha en fortsatt strålende dag

Med Vennlig hilsen

Rune Bartnes

Klubbfest 2021

Sander Vallestad ble kåret til Årets spiller på Sotra Golfklubb sin Årsfest.

Han har deltatt og vunnet i mange turneringer i hele landet. Kjempeflott at Sotra Golfklubb har enda en ung golfspiller i golf Norge.

Noe av det han har prestert i 2021:

Narvesen Tour: 1. plass i Oder of Merit periode 1 og 3

Srixon Tour: 6. plass Order of Merit. 2. plass som beste plassering.

3. plass i ungdomsmesterskapet.

Seier og opprykk med Sunnfjord i lag-NM junior.

Tatt ut til å representere Norge i lag match i Danmark.

Vinner av Sotra Golfklubb klubbmesterskap 2021.

Klubbfest 2021

Det var 88 feststemte deltakere på årsfesten til Sotra Golfklubb. Vi var samlet på Fryd selskapslokale på Sartor Storsenter fredag den 05. november.

Stemningen var kjempefin og godt ledet av Solrunn. Tapas på menyen med stor buffet av mat, desserter og kaker.

Åge Faugstad med Hole in one hull 3 idag.  Øverli, Kausland og Måkestad glade tilskuere

På hull 3, slo Åge Faugstad ut en lav ball mot flagget.
Etter litt leiting i bakkant, uten å se ballen, var det et lyst hode som mente en burde se i koppen.

Og der var ballen. Vi gratulerer.

HiO ble feiret med vafler og kaffe etter runden.