Srixon Tour Fana 2021

Sander og Julie skal spille Srixon Tour på Fana i morgen og på onsdag. De hadde begge innspill i dag og banen viser seg fra en fantastisk side, med utrolig kjappe greener. Noe jeg tror vil skape utfordring for flere i løpet av turneringen. Vi ønsker juniorene våre lykke til!

Livescore Gutter U15

Livescore Jenter U15

Etter 6 måneder med bygging kan vi omsider begynne å bruke rangen igjen

Det er fortsatt mye arbeid som gjenstår og det er per dags dato bare 14 matter som er åpen.

Ta turen innom Vestlandets beste range i helgen

Vil du være med til Belek i Tyrkia og spille golf?
Avreise 23. oktober med retur 30.oktober. Overnatting på Hotel Titanic Belek.
5 dager med golf (muligheter for å bestille flere runder for de som ønsker).
Kort påmeldingsfrist! Påmelding til Ole Magne Glesnes på tlf 93241900 ASAP.

Mer info om priser, flybilletter og lignende kan får ved å kontakte Ole Magne.

Lag NM 2021

Damene (Birthe, Lene og Julie) klarte en 4.plass i Lag NM.

Herrene (Eirik, Lars Erik, Even og Ole Kristian) ble nr 7.

Resultater damer

Resultater herrer

Golfjentene er et program for jenter opp til 19 år. På tvers av klubber kan jenter trene og ha det gøy sammen – med golf og andre aktiviteter.

Vi trenger golfjenter! Derfor lager vi nå en arena der flere får sjansen til å prøve golf. Her handler det ikke om konkurranse. Golfjentene er et fristed hvor jenter opp til 19 år kan trene og leke med andre jenter – og bli kjent på tvers av klubbene.

Les mer på golfjentene.no

Bergen Golfklubb og Golfjentene i Bergen inviterer til kick-off dag på Bergen Golfklubb 9.juli 2021.

Påmelding til marthegolf@gmail.com

Hei, vi har mottatt et tilbud på Golftur til Belek 12 mars 2022 som inneholder:

Oppgradert rom på Gloria Golf Resort.

5 dagers spill på Old / New Course ubegrenset spill på Verde på ettermiddag, ubegrenset bruk av range kort,  Mulighet for turnering på dag 6 på Verde banen, gratis traller, 2 gratisbilletter for turen i 2023 😊

Pris i dobbeltrom er 948 pund ( ca 11,376,- )

Pris i singelrom er 1137 pund ( ca 13,644,- )

Prime time start tid.

Jeg må ha tilbakemelding snarest, påmelding sendes Rune.bartnes@flexit.no

Lag NM Junior 2021

Vi fikk en litt treg start, men hentet oss fint inn igjen. 4.plass med mye godt spill og mange fine minner, er helt rått.

Takker jentene for en fantastisk fin innsats.

En ekstra bonus for dagen, var at Marius fikk være spillende markør og han leverte en meget bra +16 runde.

Golfskole 2021

Startet uken med 18 engasjerte ungdommer med forskjellig bakgrunn fra golf. Noen hadde spilt mye og andre hadde aldri tatt i en golfkølle!

Gjennom hele uken var alle sammen super ivrig og humøret var på topp. Etter litt gjennomgang av golfreglene før lunch kunne vi sette kursen mot storebanen hvor alle sammen fikk prøve seg og da var de bitt av golf basillen, for dette var gøy!!! De ønsket bare å spille mer og mer."

I bunn og grunn en fantastisk uke og vi er takknemlige for å få delt en så fin uke med så mange flotte golfspillere!
Har sett mange av de på banen allerede nå lørdag - søndag og ser fram til å se de igjen!

I morgen starter Junior Lag-NM på Kjekstad GK og Sotra stiller som i fjor mix-lag med Voss GK på jentesiden.

Julie Ulvenes Kleppe og Mathilde Sandvik stiller fra Sotra GK sammen med Ingeborg Hovland fra Voss GK.

Tirsdag starte jentene med 18 hull Foursome om morgenen og 18 hull Four-ball på ettermiddag. Onsdag spilles 18 hull singel.

Kjekstad GK ligger like utenfor Drammen og er en utfordrende skogsbane med mye tråking opp og ned.

Vi ønsker jenten masse lykke til, og for dem som vil følge jenten på Golfbox, finner dere linken her: https://golfbox.no/livescoring/tour/?language=1044#/competition/2751594/players

Guttelag klarte vi dessverre ikke å stille i år, og håper vi kommer sterkere tilbake i 2022.

Etter ønske fra dere i klubbene har NGF initiert en holdningskampanje. De seks reklamefilmene, som har til hensikt å minne golfspillere på å reparere nedslagsmerker, legge på plass divots og si ifra hvis man ikke skal bruke en booket starttid - ble lansert fredag 25. juni.

Slike kampanjer er ofte veldig saklige. De har ofte til hensikt å rettlede golfspillere.

For å få oppmerksomhet rundt budskapet er kampanjen laget med humor som et kreativt grep.

Det er mye som er vanskelig her i verden, men å reparere nedslagmerker, legge tilbake divots eller si i fra hvis du ikke kommer til booket starttid, er ikke en av de vanskelig tingene.

Del gjerne filmene!