Visjoner, Strategi, Verdier for Sotra Golfklubb 2020-2025

Klikk for stort bilde Vi vil arrangere et møte for gjennomgang av  Visjoner Strategi og Verdier for Sotra Golfklubb.

Der vil Heine Olsen sammen med styret orientere om det vi ønsker å få vedtatt på årsmøtet 26 mars.

Alle som er interessert kan få presentasjonen tilsendt ved å ta kontakt med styreleder.

Mail: alf.g.ellingsen@hotmail.com

Alle i klubben er velkommen

06.februar 2020

Sted: Sotra Arena Møterom VIP

Kl: 19.00-21.00

I pressekonferanse onsdag 1. april kl. 11.30 informerte Helsedirektoratet at det nå kan tilrettelegges for og utøves idrettsaktivitet så lenge man holder seg innenfor de generelle anbefalingene for forebygging av smitte (Ikke selv smittet eller i karantene, maks. 5 pers. i gruppe, min. 2 m avstand både innad i gruppa og til andre grupper, håndhygiene, hosteregler etc.).

Hei golfere.
Golfbanen på Kolltveit eies og drives av Sotra Golfpark as. Det er banens eier som bestemmer om banen skal være åpen eller stengt.
Sotra Golfklubb er et idrettslag som har Sotra Golfpark som sin hjemmebane.
Klubben har ingen innvirkning på driften av banen eller om den skal holde åpent eller stengt.

Kjære medlemmer i Sotra Golfklubb!

Vi har et stort aktivitetsnivå og et fantastisk miljø i klubben vår. Dette må vi gjøre et ytterste for å ivareta. Mange medlemmer har gjort en stor innsats for klubben gjennom mange år og ønsker nå å levere stafettpinnen videre. Da trenger vi flere frivillige til verv i klubben.

Årsmøtet for Sotra Golfklubb blir avlyst 26. mars.

Ny årsmøte dato blir avgjort etter Påske.

Vår årlige Sverige turnering blir 15. og 16. juli på Tøreboda.

Alle er velkomne til å delta, til nå er det 16 stk som er påmeldt.

Interesserte kan ta kontakt med Ole Magne Glesnes på 93241900.

"Prøv golf" kurs 1: 7. - 8. mars 2020
"Prøv golf" kurs 2: 28. - 29. mars 2020

Kurset går over 2 dager (lørdag kl. 9-15 og søndag kl. 9-15), og vi deler dagene med en felles pust i bakken hvor klubben spanderer lunsj. Kursholdere benytter lunsjen til å gjennomgå praktisk informasjon til deltakerne.

I forbindelse med overgangen til World Handicap System (WHS) i Norge blir det ikke mulig å levere inn scorer eller regulere handicap i GolfBox fom. fredag 28. februar kl. 16.00 til mandag 2. mars kl. 12.00.

Haugaland Golfklubb og Hotel Scandic Maritim i Haugesund
den 18 – 19. Juni 2019

Her er ny LOVNORM FOR IDRETTSLAG MED SÆRLIGE TILLEGG GITT AV NGF som er vedtatt i styret i Sotra Golfklubb og gjelder fra 01.01.2020.

I kveld fekk AnnBritt Fanekrog. Fjell Idrettsråd hederspris for sitt arbeid med Golf Grønn Glede. Anne Britt ble «lurt» med på årsmøte under påskudd om å fortell hva GGG er. Hun ble svært overrasket da Eli Berland overrekte prisen. Anne Britt holdt eit godt innlegg og viste film.