Narvesen Tour Sotra 15.mai22

Det ble arrangert Narvesen tour i dag og det var hele 73 barn og unge som stilte til start.

En kjempefin dag med god stemning og et flotte resultater.

Vi vil takke Ole , Irene og olaug for all hjelp i helgen!

Hadde ikke vært mulig uten all den supporten med mat osv.

Kjempe ressurs!

Og selvfølgelig takk til frivillige rundt dagen i dag og turneringen; forecaddyer, starter og dommere😊

Resultatlister...

Gollfjentene hos Sotra GK 14.mai-22

NGF har fokus på å rekruttere flere jenter til golfen, og på lørdag var det 16 jenter som hadde gleden av å delta på arrangementet her på Sotra.

Mange kjekke leker, spill og mye moro på pitch og put. Deretter ble det servering i klubbhuset med goodiebag til alle.

Tusen takk til Golfjentene som stilte med masse gøye leker og utstyr og ikke minst tusen takk til Sara for fantastisk innsats 😊.

Sportslig leder og nestleder var og mottok gaven ved SR-Bank sin filial på Sotra i dag. Gave Ble overrekt av banksjef på Sotra Anne Line Gamlemshaug, og banksjef Sjømat Rune Søvdsnes.

På vegne av alle juniorer i Sotra golfklubb takker vi for gaven, og vet at dette kommer til å bli satt stor pris på.

Hei alle juniorer!

I uke 26 skal Sotra GK ha golfskole for barn mellom 8 – 16år. Golfskolen er for alle, de som spiller/trener og de som har nettopp begynt eller vil komme i gang!

Fokus er å har det gøy med golf. Litt forskjellige øvelser og golfspilling på begge baner for de som har golfkortet. Bading, grilling blir det også

Pris – 1.200kr pr pers, inkludert varm lunsj

Påmelding – solrunn.benjaminsen@gmail.com

Samling med frivillige i klubben  I ettermiddag ble det arrangert en samling for alle klubbens frivillige. Styret ville gjøre stas på alle som gjør en fantastisk innsats. Vi er mange som bidrar enten/ og som fadder, trener, kursholder, styremedlem,  komitèleder eller har en annen ansvarlig oppgave/verv. Det ble en kjempe hyggelig ettermiddag hvor Rune og Trond Ove sto for grillingen, det ble spill på pitch og put med kaffe og vaffel etterpå. Synd ikke flere av våre frivillige kunne stille, men vi satser på en ny mulighet senere ?? Tusen takk til alle våre frivillige.

Vi er mange som bidrar enten/ og som fadder, trener, kursholder, styremedlem,  komitèleder eller har en annen ansvarlig oppgave/verv.

Synd ikke flere av våre frivillige kunne stille, men vi satser på en ny mulighet senere 😊 Tusen takk til alle våre frivillige.

Er du ny i golfen og ønsker gode tips og triks?

Da er det bare å melde seg på!

Hva skal vi lære?

Lange slag, Nærspill, bunker og putting

Hvor? Driving range, P&P

Når? Torsdager fra kl. 19:00-20:30

19/5 - 26/5 - 2/6 - 9/6 – 16/6

Hvem? Damer og herrer

Pris? 700,- pr. kurs.

Påmelding til klubbhuset på 41541084 før trening.

Hipp hipp hurra!

Golfjentene sitt flotte arrangement kommer nå til Sotra golfklubb !

Lørdag 14.05 fra kl 11-14 vil det blir mye moro og golflek hos oss.

Velkommen alle jenter i alderen 5-19 år.

(Arrangementet er gratis)

Trond Jetmundsen fikk hio på hull 2. torsdag 28. april

Sesongstart 2022

For to uker siden spilte Julie Srixon Tour på Sola. Der hun fikk en sterk 11.plass i klassen 16-19år og har da kvalifisert seg for de neste 3 rundene. Se resultater fra Sola her:

Samtidig spilte Nicolas og Marius Future Camp Tour. Der Marius fikk en delt 10.plass og klarte å kvalifisere seg til denne helgens Srixon Tour på Bjaavann. Alle tre ser at det å legge ned det lille ekstra, gir resultater.

Samtidig må vi gratulerer Sander som fikk en sterk 2.plass, etter omspill og som spilte i lederflight søndagen.

Se resultater fra Haugaland:

For de som følge med på helgens spill, så er dette link til helgens leaderboard.

Jenter 16-19: https://www.golfbox.no/app_livescoring/tour/default.asp?language=1044#/competition/3182147/leaderboard/3083714

Gutter 13-15:

Vi ønsker Vestlandet lykke til og gleder oss til helgens spill.

Golftur Tyrkia

Turen blir fra tirsdag 11 okt til tirsdag 18 okt.

Dette fordi at fra 3 til 10 okt forgår arbeid på banen slik at golfbiler ikkje er tillat.

Tirsdag 11 er det også pr dd billigere flybill

Alle måltider foregår i restauranten på klubbhuset ,men alle restaurantene på hotellet kan benyttes.

Hotellet har et veldig fint basseng område og sandstrand på 2 km.

Eg synes vi har fått en veldig god pris på turen.

Ledsager uten golf koster 5000.

Vi har fri golf.

Tilbudet ligger vedlagt (PDF, 158 kB).