Visjoner, Strategi, Verdier for Sotra Golfklubb 2020-2025

Klikk for stort bilde Vi vil arrangere et møte for gjennomgang av  Visjoner Strategi og Verdier for Sotra Golfklubb.

Der vil Heine Olsen sammen med styret orientere om det vi ønsker å få vedtatt på årsmøtet 26 mars.

Alle som er interessert kan få presentasjonen tilsendt ved å ta kontakt med styreleder.

Mail: alf.g.ellingsen@hotmail.com

Alle i klubben er velkommen

06.februar 2020

Sted: Sotra Arena Møterom VIP

Kl: 19.00-21.00

Haugaland Golfklubb og Hotel Scandic Maritim i Haugesund
den 18 – 19. Juni 2019

Banen holdes stengt i hele dag.

Vi vil prøve å holde banen åpen i helgene fremover så lenge været tillater det.

Sotra golfpark

Her er ny LOVNORM FOR IDRETTSLAG MED SÆRLIGE TILLEGG GITT AV NGF som er vedtatt i styret i Sotra Golfklubb og gjelder fra 01.01.2020.

Nyklipte greener i januar !! Rekord tidlig åpning av hovedbanen og Pitch/Put bane. Åpent lørdag 1.2 og søndag 2.2. Bilde ble tatt i dag 30.1

I kveld fekk AnnBritt Fanekrog. Fjell Idrettsråd hederspris for sitt arbeid med Golf Grønn Glede. Anne Britt ble «lurt» med på årsmøte under påskudd om å fortell hva GGG er. Hun ble svært overrasket da Eli Berland overrekte prisen. Anne Britt holdt eit godt innlegg og viste film.

Nå er det klart for ombygging av klubbhuset. Den delen som inneholder kassedisk og kjøkken skal rives. Den delen som simulator- bord og stoler er, skal forlenges. Da får vi nytt inngangsparti, terrasse, butikk, kjøkken og 2 toalett.

Styret, Komitéene og Baneselskapet ønsker alle medlemmer god jul og godt nytt år!

Åpningstider i julen 21.desember - 1. januar

NB: Ved en feil er dessverre ikke golfbil inkludert i prisen for turen til Belek i mars. Golfbil i fem dager vil komme på 110 euro per buggy (55 euro per person), som må betales direkte til Sungolf i Belek.

Sotra Golfklubb feiret seg selv med Klubbfest i Teknologisenteret lørdag 2. november.

Der koste de 58 påmeldte seg med god mat og drikke, underholdning og dans, taler og utdeling av priser.