Hei alle

Det blir Tyrkia Tur til Flotte Lykia 02. september til 12. september 2023 ( 10 dager).

Nå er vi 29 spillere så det er kun 3 ledige.

Priser 10 dager med 7 dager fri golf, fri buggy og rangeballer

1180 euro pp i Dobbelt rom

1429 euro      i Enkelt rom

730 euro      i Dobbelt rom Ledsager uten golf

1 dag extra golf    65 Euro

2 dag extra golf   110 Euro

Merk: Fri Golf og Buggy gjelder dei første 7dg.

I 2022 betalte vi 35 euro for buggy.

Årets ildsjel 2022 gikk til Anne Britt Fanekrog som i år også har bidratt stort for veldig mange.  Som leder og engasjert i Golf grønn glede stiller hun ukentlig opp på fredagssamlingen, arrangerer turer for deltakerne, hun deltar på NGF sine møter og samlinger. I tillegg holder Anne Britt golfkurs. Vi i styret er rå imponert av innsatsen Anne Britt legger ned for klubben og for andre. Overrekkelsen er absolutt velfortjent

Årets fest ble avholdt fredag 4. november på Hjelteryggen og det var høy stemning fra første stund.

Velkomstdrinken var sponset av alle som har fått hole in one i år – tusen takk til alle 14 😊

Det var taler, god mat og drikke, overraskelser, overrekkelser, dans og veldig god stemning.

Årets ildsjel gikk til Anne Britt Fanekrog som i år også har bidratt stort for veldig mange.

I tillegg holder Anne Britt golfkurs. Vi i styret er rå imponert av innsatsen Anne Britt legger ned for klubben og for andre. Overrekkelsen er absolutt velfortjent 😊

Tusen takk til Lene, Merethe og Irene som sto for en fantastisk fin og kjekk årsfest 😊

Styret

Vi har gleden av å invitere herrene i Sotra Golfklubb til avsluttingsfest og simulatorgolf 26/11-2022 fra kl 13.00 - ??.??

Festen vil bli holdt på Kolltveit Grendahus og spill på Simulator vil foregå på Klubbhuset, kommer an på antall påmeldte hvordan vi avvikler spillform og tider for spill.

Det blir servert mat og drikke på grendahuset fra ca kl 19.00.

Drikke for resten av kvelden medbringes.

Vi håper å ha plass til 30-40 personer så det blir først til mølla som gjelder.

Pris pr pers 250 kr.

Pga. pandemi i noen år er det litt mer å rutte med denne gangen så da er det bare å melde seg på uansett alder!!!! (18 års grense)

Påmelding til Aksel på mail: aksellillebo@msn.com

Golf grønn glede/Et slag av gangen avsluttet en fin og lang sesong med mange nye deltakere, fredag 21. oktober. En flott høstdag rammet inn turneringen som ble avsluttet med en god lunsj. Stemningen var høy både på banen og rundt bordet. Alle stilte i nye golftrøyer sponset av Sparebankstiftelsen og Et slag av gangen.

Junior sesongavslutning 2022

Her er bilder fra vår Junior sesongavslutning på Pitch & Putt i strålende høstvær og kreative antrekk.

Vi avsluttet i klubbhuset med pizza mm og fine ord fra trenere og styret om årets sesong og planer for neste år.

Vi delte også ut diplomer til to av våre fine juniorer, som i sesongen 22 utmerket seg både på og utenfor banen, vel fortjent Julie og Marius M.!

Vi gleder oss til sesongen 2023!🏌🏼🏌🏼‍♀️

Det er bare å glede seg – det nærmer seg årsfest 😊

Sett av datoen folkens til årets høydepunkt – Sotra golfklubb sin årsfest 😊

Fredag den 4. november skjer det kl 19 i Allaktivitetshuset på Hjelteryggen.

Det blir god stemning, god mat, utmerkelser, Rolf og Bjarne spiller til dans.

En fin feiring av en fin golfsesong og en perfekt start på helgen.

Det er derfor ingenting å stusse på -  bare til å melde seg på 😊

Påmeldingen gjøres i golfboks.

Styret

Lene Thorsen fikk HIO på damegolfen i ettermiddag. Flott utslag på hull 8 som landet mykt og trillet rett i koppen

Flott utslag på hull 8 som landet mykt og trillet rett i koppen

NSG Team Norway Nederland 2022

Åtte voksne damer reiste spente og forventningsfulle til Nederland forleden. Etter en innspillrunde på det flotte anlegget på GC ”De Hoge Kleij” i Leusden, hadde de sin første konkurransedag i onsdag og kaptein Cathrine Schrøder skriver:

-Vi vant 3 matcher idag og delte en, spilte med hdc alle sammen. Veldig fornøyde med det. Koselig damer alle sammen. Vi har blitt godt kjent og koser oss. På vei til båttur nå og middag etterpå.

Til slutt vant damene med 24 poeng, "gruset de faktisk".

Fra Sotra GK var Linda Fjell og Lene Thorsen med.

Turen går 11.03 2023
Det er nesten helt umulig å få på plass en stor gruppe i Mars.
Alle hotell vil bare selge med 4 runder golf, men vi har klart å få frem dette tilbudet.
Ved bestilling av 20 eller flere får vi ca 10 % rabatt.

Siste frist påmelding er 30 september.  Det blir IKKE tur hvis vi ikke blir 20 eller flere deltakere.

Kom med en rask tilbakemelding hvis dere ønsker å være med.

Rune Bartnes
Rune.bartnes@flexit.no Mobil 94 81 31 10

Golftur Tyrkia

Det nærmer seg tur til Tyrkia nå i oktober og om noen har lyst å hive seg med i siste liten så er det fortsatt mulig :)

En super billig ukestur i Tyrkia😊 Ta kontakt så snart som mulig til Ole Magne Glesnes på telefon 932 41 900 og meld deg/dere på 😊

Turen blir fra tirsdag 11 okt til tirsdag 18 okt.

Dette fordi at fra 3 til 10 okt forgår arbeid på banen slik at golfbiler ikkje er tillat.

Tirsdag 11 er det også pr dd billigere flybill

Alle måltider foregår i restauranten på klubbhuset ,men alle restaurantene på hotellet kan benyttes.

Hotellet har et veldig fint basseng område og sandstrand på 2 km.

Eg synes vi har fått en veldig god pris på turen.

Ledsager uten golf koster 5000.

Vi har fri golf.

Tilbudet ligger vedlagt (PDF, 158 kB).